Баер – лекуваме крачета

Баер – лекуваме крачета

Вероятно повечето от вас, които по една или друга причина попадат на нашият сайт, се питат кои точно са Баер, каква компания са, от къде са? Защо Баер не предлага просто продукти, а предлага решения? Защо Баер наистина лекува крачета?

Историята на компанията започва в далечната 1949г. Във Вайблинген хамбургският търговец Густав Баер полага основите на „Техник Баер“, компанията днес известна като Баер, компанията, която вече 71 години предлага решения на всички проблеми в подологията и 71 години със своите специалисти, продукти и оборудване успешно лекува крачета.

Първите клиенти на тогавашната „Техник Баер“ са били златари и зъболекари, а на по-късен етап подолози и козметици.

През 1969 „Техник Баер“ се превръща в „Густав Баер“, компанията, която всички ние познаваме днес, ръководена от синовете на Густав Баер, Елмар и Дитер.

През 2006 г. Управляващия директор Майкъл Ладвиг, успешно извежда компанията от семеен бизнес в една от водещите компании в областта на подологията и козметологията.

През 2017, продуктите на Баер както и електрическата пила А2000 са избрани с над 70000 вота за продукти и оборудване номер едно, което е още едно доказателство за уникалността на всичко, което произвежда Баер и успешността в лекуването на крачета.

Но Баер не спира до тук със своите решения за болни крачета, през 2019, 2020 със своите подобрени параметри, които я правят най-мощната пила в света, електрическата пила Tec А2000 печели отново първото място за най-добра подологична машина в света.

През 2018 ние от Комфорт Кеър решихме да представим марката и на Българският пазар. Като нормални хора, нашият екип също се е сблъсквал и страдал с проблемни крака, за които, в годините сме търсили перманентни решения. Затова днес ние не целим продажби, а сме посветени на лечението на хората, които достигаме. Компанията ни поддържа богат асортимент от продукти и оборудване, които повечето от вас познават и вече сте се уверили в уникалната им способност да лекуват крачета. Всичко, което предлагаме е минало многократни тествове, за да се уверим в качеството и действието му. За разлика от повечето компании нашите продукти са създадени за работа с диабетици и не съдържат киселини и основи.

Ние обучаваме индивидуално специалисти, които да работят по немската технология за лечение на крачета и да спазват най-високото ниво на хигиена и дезинфекция. Уверени сме, че не продаваме просто поредните продукти за педикюр, ние Ви даваме решения на проблемите.

Баер вече разполага с над двадесет обучени специалиста в цялата страна. Както и с трима търговски партньори и множество представителни салона. Всеки един от тях е готов да даде безплатна консултация и решение на проблемите, които клиентите имат.

Специалисти:

https://www.baehrbg.com/specialists

С нашата фирмена структура, отношение и постоянен, неуморен труд да създаваме нови специалисти и партньори, да сме в подкрепа на всички съществуващи вече такива ние вярваме и знаем, че сме компанията, която наистина лекува крачета.

Обучения:

https://www.baehrbg.com/trainings

Контакти

+Работно време - 09:00-19:00

++00359 988 301195

Copyright © 2017-2023 BAEHRBG. All Rights Reserved

Built with Gatsby by Georgi Yanev