Защо да изберем подологията като професия?

Защо да изберем подологията като професия, развитие и надграждане в професионален план?

Представете си сценария, който съм убедена, че вече се е разигравал многократно в салона Ви. Имате клиент за педикюр, приготвяте необходимите неща, инструменти, вани, препарати, кремове и при огледа на крачетата разбирате, че знанията, които имате съвсем не са достатъчни, за да решите проблемите на клиента си. Попадате в ужасната ситуация, в която дори не можете да определите с точност проблема. Сега си представете Вашето разочарование (ако сте специалист, който иска да се развива професионално) и го умножете по 1000, това е разочарованието на клиента Ви. Защо е необходимо да връщате клиенти? Не Ви ли се иска да помагате, решавате проблемите по краката, да носите удовлетворение и облекчение на Вашите клиенти?

Подологията или медицинския педикюр е високоплатена професия, с много малко квалифицирани специалисти в страната. Факт е, че освен стандартните методи предлагани от общо практикуващи лекари, хирурзи и дерматолози има и други в съвместна работа със специалист подолог, даващи 100% резултати. Екипа на Baehr предлага модулни обучения, с които можете да вдигнете квалификацията си, както и цялостни курсове по медицински педикюр, които ви дават един невероятен старт в подологията, така че никога да не ви се налага да връщате клиенти. Тук е мястото да отбележим, че не всеки има смелостта да работи върху сериозни впивания, възпаления, да работи със скалпел и длето, да обработва микозни инфекции и прочие. Но ако сте специалист, който желае да помага на хората то подологията Ви дава възможност да се развиете професионално на много високо ниво. Да бъдете пионери в държава, в която услугата е много слабо развита, но изключително търсена.

Подологията е благородна професия, носеща удовлетворение от постигнатите резултати, професия в която можете да се усъвършенствате постоянно с иновативни методи, които ни се предлагат от водещи фирми в областта като Баер.

Контакти

+Работно време - 09:00-19:00

++00359 988 301195

Copyright © 2017-2023 BAEHRBG. All Rights Reserved

Built with Gatsby by Georgi Yanev