Как да стигнем върха и да останем там?

Как да стигнем върха и да останем там?

Имах една много интересна случайна среща, с една много находчива и специална дама, да я наречем Женя (все пак подкрепяме закона за личните данни).

Преди два дни бях в Стара Загора, обучавах специалиста там, поредния модул, с който тя завършваше цялостният курс на обучение по медицински педикюр с Баер. И така седим си ние в залата за отдих на бих казала най-шикарния козметичен център в Стара Загора, преподавам теория за гъбични заболявания по ноктите и ходилата, когато на вратата се появи една много симпатична, най-обикновено, но безупречно облечена млада дама. Специалиста ме представи като нейния обучител, а нея като Женя, собственичката на салона и на мен ми става адски интересно как една млада дама, козметик по образование успява вече девета година в този убийствен бизнес. Как тя Женя успява с толкова много дейности като апаратна медицинска козметология, фризьорство, ноктопластика, обикновен маникюр и естетичен педикюр, удължаване на коса, масажи, аромотерапия, а сега и медицински педикюр и въобще всичко, за което можете да се сетите като услуга в един център за красота.

На всичкото отгоре разбирам, че центъра предлага обучения по всичките тези специалности. Лицензирани са като учебен център. И така повеждам разговор с нея и разбирам, че тя неуморно следи всички новости в тези сфери, влага в обиколките и посещенията на множество наши и чуждестранни изложения за красота. И винаги влиза във всяка една зала и се интересува от всички новости.

Тя самата помага и насърчава персонала си да влага в нови знания и обучения, да вървят напред и да се развиват. Закупува модерна техника, без която е немислимо да предлага качествена услуга. Тя първа предлага в града множество услуги, които тепърва навлизат в България и въобще всички новости на световния пазар. Така разглеждайки едно европейско събитие в Германия, виждайки, че най-големите зали са отделени в сектора на подологията, разбира колко важно е да има такъв специалист и да предлага услугата в центъра. Вижда залата на Баер, харесват и нещата, които предлагат, разнообразието и качеството на оборудването и козметиката. Та така нейния специалист се решава на цялостен курс по медицински педикюр с Баер, да надгради знанията и уменията си и естествено с новото оборудване от Баер да предлага една наистина качествена услуга в града.

Ето така се успява девет години. Никога няма начин да знаем всичко, един специалист трябва да знае и следи всички новости в дадена област. Да развива и надгражда себе си и бизнеса си, да влага в ново оборудване и обучения. Само така ще останем на върха.

Контакти

+Работно време - 09:00-19:00

++00359 988 301195

Copyright © 2017-2023 BAEHRBG. All Rights Reserved

Built with Gatsby by Georgi Yanev