Защо трябва да се „изръсим“ за електрическа пила?

Защо трябва да се „изръсим“ за висококачествена пила и апарати за дезинфекция?

Отговора на този въпрос е много прост: за да предпазим себе си, семействата си, а и околните от различните заболявания и опасни инфекции.

Представете си специалист, а те никак не са малко, който работи медицински педикюр с дрехите, с които идва от къщи, с разпусната коса, бижута, дрънкащи гривни с висулки, с безупречен супер дълъг маникюр. Ще се изсмеете, поне тези от вас, които спазват правилата на работа, но замислете се колко такива „професионалисти“ има. Колко от тях си мислят, че слагайки работна престилка, ръкавици и маска са предпазени от всякакви бактерии, спори, зарази. Работейки с пила, която няма прахоуловител и забива при всеки допир по кожата Вие поставяте в опасна ситуация себе си и всички, които са свързани с вас. Ще кажете „не всеки има възможност“ да закупи добро оборудване. А аз ще Ви отговоря: НЕ РАБОТЕТЕ ВЪОБЩЕ МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКЮР. Ако не знаете как да предпазите себе си и хората около вас и не спазвате елементарните правила за работа. И преди да кажете, че тона ми е леко заплашителен, с доста нападателни нотки, дайте ми възможност в следващия абзац, само с един елементарен пример да Ви разкажа мъничко за опасностите при работа.

Защо е важно да работим в медицинска униформа, затворени обувки, предпазни очила, маска, шапка, без бижута и с ръкавици. Да вземем например гъбичните заболявания. Какво са гъбичките и как се разпространяват? Най-простичко казано гъбичките са примитивни микро организми, които живеят във въздуха, водата, по растенията и в човешкото тяло. По голямата част от тях се разпространяват чрез микроскопични спори по въздуха. В човешкия организъм те се „загнездват“ най-често в белите дробове. Ето защо необходимостта от предпазно облекло и електрическа пила с прахоуловител е жизненоважна. Сценария със специалиста, който не е взел предпазни мерки, който си отива в къщи със същите дрехи, с които е бил на работа, с брилянтните разпуснати коси, в които са се загнездили спори на онихомикоза, например, или страхотните бижута, по които освен красиви висулки, висят и гъбични инфекции е просто смъртоносно ужасен. Същия този специалист приготвя вечеря за семейството си, спори летят от косата в храната, храни децата си… има ли смисъл да продължавам?! Същото се случва и с всички останали, които са били в допир с тях и работното им място.

Има много марки устройства с прахоуловители, от които можете да изберете, но ако искате най-доброто в света, то това е модел А2000 2019г. Новия модел е още по-мощен (1000 л/мин, -120 mbar) и подобрен във всички насоки. Пила с параметрите на А2000 от Баер е не само стилна машинa за работа, тя е жизненоважна за всеки специалист. А2000 от Баер притежава супер мощна смукателна сила и е с четири филтърна система - първият филтър улавя микрофинния прах от работата (подменяем), втория филтър защитава турбините, третия улавя 99.99% от всички вируси и бактерии и последният премахва миризмите.

Кабинетите трябва да са оборудване със столове за клиента и специалиста. Ергономичността при работа, която Ви предлага Баер със своя уникален стол за специалисти е несравнима. Със специална технология, той Ви дава цялостна опора не зависимо от позицията, в която стоите. Специалист работещ на такъв стол, никога няма да чувства болка в гърба или умора.

Столовете на Баер за пациенти правят позицията на краката удобна както за специалист така и за пациента. Баер още предлага уреди за дезинфекция като ултразвуковите вани, които са абсолютно достъпни за всеки и най-елементарното, което трябва да имате за дезинфекция и почистване, за да предпазите себе си и тези около вас.

Извода за тези, колеги и мили приятели, които са решили да работят медицински педикюр е много прост: не пестете средства, когато става въпрос за Вашето здраве, за здравето на семействата Ви, за здравето на децата Ви!

Ние от Баер сме помислили за всичко, което Ви е необходимо за безопасна работа. От столовете за педикюр за пациенти и специалисти, медицински клас електрически пили с прахоуловители и защитни филтри до препарати и оборудване за дезинфекция. А и нека не забравяме ефекта, които всички тези неща оказват върху Вашите пациенти. Дали Вашите услуги ще се ценят повече? Вие преценете?

Най-добрата електическа пила с прахоуловител в света - А2000!

Обучения по Медицински Педикюр!

Контакти

+Работно време - 09:00-19:00

++00359 988 301195

Copyright © 2017-2023 BAEHRBG. All Rights Reserved

Built with Gatsby by Georgi Yanev