Най-добрата ел. пила в света А2000 – лъжи и факти!!!

Най-добрата ел. пила в света А2000 – лъжи и факти!!!

Принципно винаги избягвам да отговарям на лъжите и спекулациите на глупави хора или просто хора, които отдавна са изгубили способността си да са обективни и да се придържат към реалността и фактите, но днес реших да отделя времето, за да противодействам на поредния жалък опит за мис информация в 21 век – века на фалшивите новини. Защото лъжите работят само временно, докато някой започне да се рови, да задава правилните въпроси и винаги истината излиза на яве. Затова ние сме неин страстен привърженик и я подкрепяме дори, когато горчи.

Пътувайки из цяла България се докосваме, както до всички прекрасни места и хора, които се крият в нея, така и до всички клюки, злоупотреби и глупости. Все пак сме малка държава, с малко население и е наивно да се мисли, че видиш ли нещо се случва тайно. Всичко се знае, понякога е въпрос на време да стигнем до истината.

Преди около 9 месеца, когато излезе Tec A2000 модел 2019 година попитах нашите немски пратньори, дали наистина тази електрическа пила е с най-голямата смукателна сила в света, както твърдят. Нарича се критично мислене – да не вярваш на всичко, което ти се казва, а да го проверяваш и да търсиш отговорност ако са те излъгали – изгубено изкуство за мнозина. Немците ми изпратиха таблицата, която може да видите малко по-надолу, която преведох, за улеснение, но и оставих оригинала за онези с критичното мислене (накрая на статията с имейла на главния асистент). Такъв екип сме, работим с факти и правим всичко възможно да улесним живота и работата на хората около нас.

A2000 vs Nova3 (Задържайки ctrl и нарискайки + или - може да увеличавате/намаляте екрана си - снимките не се форматираха перфектно.)

Причината още тогава да не започнем да тръбим, колко е по-добра нашата машина е, защото го намираме за агресивен маркетинг и се страем с четири думи „да не бъдем задници“. Това е избор, който всеки прави за себе си, когато се събуди сутрин, но уви не всички взимаме правилното решение, а тези които го правим трябва да търпим тъпотиите на другите. Съчувствам на всички добри хора… не е по-лесния избор, но някои от нас ни е писано да сме скалите, в които се разбиват вълните.

Цялата драма се свежда до видео, където видиш ли тестват баерската пила и тази на нашите конкуренти и тяхната естествено смучи повече. Ако Ви се занимава да намерите видеото и го гледате внимателно ще забележите, че когато правят „теста“ не се вижда нито една от пилите. Нито се вижда оператор, нито се вижда някой, които да потвърди или обясни какво е устройството, което „тества“ смукателната сила или каквото и да било друго – чувството е на филм от времето на Чарли Чаплин обаче без субтитрите. От там идва и огромния списък с въпроси – кой гарантира, че устройството мери точно и какво е това устройтво (има ли TUV), колко стар модел е пилата, технически изправна ли е пилата и филтърните им торби нови ли са или на едната е фрашкана до 101% и въобще пуснати ли са с пълна мощност или не машините, тъй като баерската има степени за разлика от почти всички други (още едно предимство между другото). Реално се виждат само маркучите - с други думи виждаме само единия край на тръбите, на другия може да е домашна прахосмукачка или Иван, които е почервенял от зор. И така се прави видео за спекулации, като нищо не е ясно, сигурно, доказано и естествено няма към кого да отправиш своите въпроси.

Та в отговор на тази абсолютно безмислено крадяща времето лъжа се пише този блог. Щом така желаете да е, така да бъде, но да знаете, че ние никога не губим, защото фактите са факти и математиката не е въпрос на мнение. А между другото и хората в България не са малоумни, бивайки лъгани постоянно са добили способността да помирисват измамниците.

Ние, екипа на баер, сме работили и с двете пили и то доста време, както и с много други през годините. За нас А2000 е по-добра от всички останали заради комбинацията си от предимства – лично мнение.

Със 100% фактолугическа сигурност в думите ми, без спекулации, без мои виждания, без лично отношение, Ви казвам и потвърждавам, Аз – Димитър Димитров (а не някой призрак, който казал на Пешо, който казал на Гошо, който Ви казал на вас) – носейки цялата тежест и отговорност зад думите си, че Tec A2000 е най-добрата електрическата пила за медицински педикюр, към днешна дата 07.09.2019, в света (твърдение), защото (доказателствена част) е по-лека, по-безшумна, тръбата и е по-дълга, има три допълнителни защитни филтъра, има система за филтриране на чист въздух, баерската филтърна торба е 184.1% по-евтина, баерската пила консумира 55 вата по-малко електричество, смукателната сила на върха на ръкохватката е по-голяма, отрицателното и налягане е -120 мбара със -70 мбара повече от най-близкия ни конкурент и има фабрично направена поставка за мущука.

А за “инжинерите и професорите”, които четат основно опаковките на храната си, отрицателното налягане е най-важната характеристика за тези машини. Тя определя дали, когато торбата Ви започне да се пълни, електрическата Ви пила продължава да смучи същите литри в минута, които са описани или смучи дръжки. И тъй като отново напомням, че сме работили и с двете пили, разликата е огромна (допълнителни -70 бара или 2 пъти и половина повече смукателна сила). Поради тази причина ако започнете да се ровите ще установите, че конкуретните марки не изнасят тази информация, тъй като в най-добрите дни се въртят около -30 мбара.

Най-отдолу съм добавил и характеристиката на професионална прахосмукачка за сравнение и да се види, че те също са дали л/мин на въздушния изход или смукателната сила на турбината, а не на края на тръбата, тъй като тръбата може да се удължава и скъсява и винаги ще е различно числото, което измервате – защото това е стандарт - сила на турбината - л/мин.

Така че, с извинение, към „специалните“ може да си вземете личните, спекулативни и манипулативни мнения и да ги наврете, където намерите за добре. От тук нататък, знаейки цялата информация, вече официално и безпардонно лъжите хората.

Tec A2000 е най-добрата електрическа пила в света към 07.09.2019 – ФАКТ.

Подписано не от призрака, а от Димитър Димитров – критично мислещ човек, живеещ в свят изграден от факти - ко-управителя на Комфорт Кеър ООД - официален вносител на Баер за България.

Оригинални документи:

Линк към описанието на A2000:

https://www.baehrbg.com/categories/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB

Задържайки ctrl и нарискайки + или - може да увеличавате/намаляте екрана си - снимките не се форматираха перфектно.

Capture

Capture2

Capture 3

Контакти

+359 988 301195

+359 988 301195