Спрей за калуси с 20% Урея + Два малки крема-30 мл

Спрей за калуси с 20% Урея + Два малки крема-30 мл

Спрея за калуси е за ефективно, бързо омекотяване на вроговявания и хиперкератоза, рагади, и др. С подхранващ алантоин и без аромат. Спрея с урея е подходящ и за диабетици - не съдържа киселини. Подходящ за работа със скалпел и длето, не оставя хлъзгава повърхност. Само за професионална употреба.

Приложение: Напръскайте зоните на вроговия, които трябва да бъдат обработеби, от разстояние около 10 см. Започнете работа след около 2-3 минути.

Изберете си два крема от сериите за маникюр и педикюр с различни аромати и действия. Серия за маникюр - Крем за ръце с екстракт от касис и грейпфрут с вит. Е, Крем за ръце с екстракт от маракуя, пасифлора и уреа, Крем за ръце с кокос и ванилия; от серията за педикюр - Крем против калуси с еленска маз и боров зехтин, Крем за много суха кожа и рагади с ехинацея, Крем за суха и чувствителна кожа хиалуронова киселина и 10% урея (диабетици), Хидробалсам за груба кожа с масло от лавандула, Охлаждащ гел за подути и уморени крака с ментол, Регенериращ и увлажняващ крем с масла от манго, праскова, авокадо и хиалуронова киселина.

Контакти

+359 988 301195

+359 988 301195